Visgraat vloer met bies

Prachtige PVC vloeren van hoge kwaliteit inclusief leggen. 

Top kwaliteit vloeren

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Visgraat met bies

Wanneer je kiest voor een visgraat vloer, wil je natuurlijk dat die er zo mooi mogelijk uitziet. Daarom is het aan te raden om een bies toe te voegen. Dit is een dun strookje donker hout wat tussen de band en het patroon wordt gelegd. Hiermee maak je je vloer net wat chiquer! Wil je weten of een bies ook iets voor jouw visgraat vloer is? Lees dan verder!

 

Wat is visgraat vloer met bies?

Als je kiest voor een visgraat vloer, is het aan te raden om ook een bies toe te voegen. Dit is een dun strookje donker hout wat tussen de band en het patroon wordt gelegd. Hiermee maak je je vloer net wat chiquer! Een bies is niet alleen mooi, het beschermt ook de randjes van je visgraat vloer. Het kan namelijk voorkomen dat deze gaan splinteren of breken door veelvuldig gebruik.

 

Hoe leg je visgraat vloer met bies?

Een visgraat vloer met bies is niet moeilijk te leggen, maar het is wel belangrijk dat je de juiste techniek gebruikt. Voordat je begint, moet je ervoor zorgen dat de ondergrond goed schoon en egaal is. Als je dan eenmaal begint met het leggen van de vloer, is het belangrijk om dit zo strak mogelijk te doen. Dit voorkomt oneffenheden in je vloer. Wanneer je de vloer hebt gelegd, is het tijd om de bies toe te voegen. Dit kan je doen door een strook lijm op de randjes van de vloer aan te brengen en vervolgens de bies erop te plakken. Laat vervolgens de lijm goed drogen voordat je verder gaat met het afwerken van de vloer.

Visgraat vloer bies

Legservice met bies

Als je niet zeker weet of je visgraat vloer met bies jouw zelf kunt leggen, kun je ook altijd gebruik maken van een legservice. Dit is een service waarbij je vloer door een professional wordt gelegd. Zo weet je zeker dat de vloer strak en mooi wordt gelegd!

Visgraat vloeren zijn erg populair, maar het is belangrijk om te weten wanneer je een bies moet toevoegen. Een bies is namelijk niet alleen mooi, het beschermt ook de randjes van je visgraat vloer. Het is belangrijk om de vloer strak en mooi te leggen, zodat je jarenlang plezier hebt van je nieuwe vloer! Heb je nog vragen over het leggen van een visgraat vloer met bies? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvend offerte aan via de website!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek