PVC vloer per m2

Prachtige PVC vloeren van hoge kwaliteit inclusief leggen. 

Top kwaliteit vloeren

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

kosten pvc vloer inclusief egaliseren en leggen

Wilt u een PVC vloer laten leggen, maar wilt u eerst graag weten wat de kosten zullen zijn? Vaak wordt de prijs PVC vloer per m2 berekend. Dit is omdat er veel verschillende soorten PVC vloeren zijn en iedere situatie anders is. Op deze pagina leest u alles over hoe de kosten worden berekend en waar u op moet letten voordat u een PVC vloer laat leggen!

 

Hoe wordt de prijs berekend?

Als u een PVC vloer wilt laten leggen, kunt u verschillende bedrijven inschakelen. Het is belangrijk om te weten dat de kosten hiervan ook verschillend zijn. Zo zijn er bedrijven die de PVC vloer per m² rekenen en andere die een vast tarief berekenen voor het complete project. Wat voor soort PVC vloer u kiest, heeft ook te maken met de prijs. Een simpele PVC vloer is natuurlijk goedkoper dan een designvloer met allerlei motieven en kleuren.

De prijs voor het laten leggen van een PVC vloer varieert dus per bedrijf, maar ook per soort PVC vloer. Wilt u een exacte prijs weten? Dan kunt u het beste een offerte aanvragen, die zijn overigens altijd geheel vrijblijvend. Zo weet u zeker waar u aan toe bent voordat het project van start gaat! Wanneer u een offerte aanvraagt, is het belangrijk om te vermelden wat er precies gedaan moet worden. Zo weet het bedrijf waar ze aan toe zijn en kunnen ze een passende prijs voor u berekenen.

stucen

Hoe lang duurt het leggen van PVC?

Als u erover denkt om een PVC vloer te laten leggen, is het belangrijk om te weten dat dit best wel wat tijd in beslag kan nemen. Het is dan ook verstandig om hier ruim van tevoren over na te denken, zodat u weet waar u aan toe bent. Wanneer u de PVC vloer per m² laat leggen, kunt u er vaak al snel weer op lopen. Een designvloer met motieven en kleuren is echter wat complexer en duurt daarom iets langer.

Als u de PVC vloer per m² laat leggen, hoeft u niet bang te zijn dat de vloer niet stevig genoeg is. Dit soort vloeren wordt namelijk gelegd op een ondergrond van multiplex of spaanplaat, waardoor ze stevigheid krijgen. Daarnaast zijn PVC vloeren ook waterdicht, waardoor ze ideaal zijn voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keukens. PVC vloeren worden gemaakt van sterk kunststof en hebben vele voordelen waardoor de tegels en vloeren ook steeds populairder worden.

Wanneer u een PVC vloer laat leggen, moet u er wel rekening mee houden dat het een moeilijke klus en die tijd en expertise nodig heeft. Dit komt omdat de vloeren speciale aanlegtechnieken vereisen die vaak alleen door ervaren vakmensen worden toegepast. Wilt u zekerheid over kwaliteit? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen zodat wij uw PVC vloer kunnen aanleggen!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek