PVC vloer laten leggen

Prachtige PVC vloeren van hoge kwaliteit inclusief leggen. 

Top kwaliteit vloeren

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Pvc laten leggen leggen

Wilt u een nieuwe vloer in huis? Dan is PVC wellicht de juiste keuze! Dit materiaal is super duurzaam, krasbestendig en slijtvast. Zoekt u een professionele partner om uw PVC vloer te leggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om van uw ruimte een prachtige plek te maken. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of lees hieronder meer over PVC!

 

Wat is PVC precies?

PVC is een afkorting voor polyvinylchloride. Dit kunststof wordt veel gebruikt in de bouwsector, maar ook in de automotive- en elektronica-industrie. PVC is stevig, maar toch flexibel genoeg om gemakkelijk te bewerken. Daarnaast is het materiaal bestendig tegen chemicaliën, vocht en UV-straling. Kortom: PVC is een uitermate geschikte keuze voor vloeren! Door zijn flexibelheid is er veel mogelijk en wordt deze vorm van vloeren ook vaak gebruikt om een visgraat vloer mee aan te leggen.

 

Voordelen van PVC vloeren

Een PVC vloer heeft verschillende voordelen. Zo is de vloer:

– Duurzaam;
– Krasbestendig;
– Slijtvast;
– Geluiddempend;
– Hygiënisch;
– Eenvoudig te onderhouden.

Doordat een PVC vloer krasbestendig en slijtvast is, hoeft u zich geen zorgen te maken over beschadigingen. Deze vloeren zijn ook geluiddempend, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor ruimtes waar veel geluid wordt gemaakt, zoals woonkamers en slaapkamers. PVC vloeren zijn bovendien eenvoudig te onderhouden; een dweil is vaak al voldoende om de vloer schoon te maken.

Pvc laten leggen leggen

PVC vloeren laten leggen?

Wilt u graag een PVC vloer laten aanleggen in huis? Wij helpen u graag! Wij beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om van uw ruimte een prachtige plek te maken. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder!

 

Wat kost een PVC vloer laten leggen?

De kosten voor het laten leggen van een PVC vloer zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de oppervlakte, de dikte en het soort PVC dat u wilt gebruiken. Ook de eventuele voorbereidende werkzaamheden, zoals het egaliseren van de ondergrond, kunnen invloed hebben op de totale kostprijs. De prijs die wordt gerekend voor het leggen van PVC wordt per vierkante meter berekend. Als u graag de exacte prijs wilt weten kunt u een offerte aanvragen of vrijblijvend contact met ons opnemen zodat we uw situatie kunnen waarnemen en een schatting van de prijs kunnen maken!

 

PVC vloeren kopen en laten leggen?

Wilt u graag PVC vloeren kopen, maar weet u niet waar te beginnen? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze! In ons brede assortiment vindt u verschillende soorten en maten PVC vloeren. We hebben onder andere houtlook PVC vloeren, betonlook PVC vloeren en tegelvloer PVC in ons assortiment. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies over welke dikte van de vloer geschikt is voor uw situatie. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek