PVC tegels

Prachtige PVC vloeren van hoge kwaliteit inclusief leggen.

Top kwaliteit vloeren

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

PVC tegels

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Overweeg dan PVC vloertegels als uw volgende vloeroptie. PVC vloeren zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook makkelijk te installeren en onderhouden. Wij leggen u graag uit wat PVC tegels zijn en waarom ze een goede keuze kunnen zijn voor uw vloer.

 

Wat zijn PVC vloertegels?

PVC tegels, ook wel bekend als luxe vinyl tegels of PVC vloertegels, zijn een soort vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals houten vloeren en vierkante tegels, en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd door ze te plakken op de ondervloer met een plak PVC vloer. PVC tegels zijn een populaire keuze voor huishoudens en bedrijven omdat ze duurzaam, waterbestendig en heel eenvoudig te onderhouden zijn.

 

Voordelen van PVC tegels

Er zijn vele voordelen waarom PVC tegels een goede keuze kunnen zijn voor uw vloer. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen die een pvc vloer doet onderscheiden van andere vloeren.

 

De durabiliteit van PVC tegels

PVC tegels zijn zeer duurzaam en kunnen jarenlang meegaan zonder dat ze hoeven te worden vervangen. Ze zijn slijtvast en dus ook bestand tegen krassen en beschadigingen, wat ze een goed alternatief maakt voor gebruik in drukbezochte ruimtes.

 

Vochtbestendig

PVC tegels zijn vochtbestendig, wat betekent dat ze geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Ze zijn ook makkelijk te reinigen met een vochtige doek, wat ervoor dat ze eenvoudig schoon worden.

 

PVC vloeren zijn makkelijk te installeren

PVC tegels zijn gemakkelijk te installeren door ze te plakken op de ondervloer. U hoeft geen professional te zijn om deze tegels aan te leggen, wat bespaart op installatiekosten. Mocht u de PVC vloer toch willen laten leggen kan dit vaak al voor klein prijsje.

 

Laagste prijsgarantie

Wij bieden de laagste prijsgarantie op al onze PVC tegels, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de beste deal krijgt. Kom snel eens in onze showroom kijken, wij helpen u graag!

 

Stijlvolle opties

PVC tegels zijn verkrijgbaar in een scala aan stijlen en kleuren, zodat u altijd een vloer kunt kiezen die bij uw interieur past. Of u nu op zoek bent naar houten vloeren of vierkante tegels in een bepaalde kleur, er zijn altijd PVC tegels die aan uw wensen voldoen.

 

Comfort

PVC tegels zijn een zachtere ondervloer dan harde vloerbedekkingen zoals laminaat of tegels, wat ervoor zorgt dat ze comfortabeler zijn om op te lopen. Een PVC vloer is daarnaast ook beter geïsoleerd, waardoor u geen koude voeten krijgt in de winter. Ook is een PVC vloer een mooie vloer om gebruik te maken van vloerverwarming.

 

PVC vloeren zijn geschikt voor alle ruimtes

Een ander groot voordeel van een PVC vloer is dat ze geschikt is voor gebruik in elke ruimte van het huis, of het nu om de woonkamer, slaapkamer of keuken gaat. PVC tegels zijn ook geschikt voor commercieel gebruik, zoals in winkels en kantoren.

kosten pvc vloer inclusief egaliseren en leggen

Click PVC vloeren voor eenvoudige installatie

Een andere optie die u kunt overwegen, zijn click PVC vloerdelen. Deze vloerdelen zijn gemaakt van hetzelfde duurzame en waterbestendige PVC als gewone PVC tegels. Echter zijn ze heel eenvoudig te installeren doordat ze op een kliksysteem passen. U hoeft alleen maar de vloerdelen in elkaar te klikken om een prachtige nieuwe pvc vloer te creëren. Dit is een snelle en gemakkelijke manier om een nieuwe PVC vloer te installeren, zonder dat u hoeft te plakken of lijm nodig heeft.

 

Kies voor kwaliteit met A-merken in PVC vloeren

Bij het kiezen van PVC tegels is het belangrijk om te kiezen voor de beste kwaliteit. Kies daarom voor A-merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de beste vloer krijgt die ook nog eens jarenlang mee gaat.

 

Laat u inspireren door ons aanbod

Bekijk ons aanbod aan PVC tegels om inspiratie op te doen voor uw volgende vloerproject. We hebben verschillende kleuren en stijlen, waaronder de populaire kleur lichtgrijs of pvc tegels met houtlook. Ook kun je terecht voor een pvc tegelvloer met verschillende motieven of juist pvc tegels met een strakke betonlook. Hoe dan ook zorgt een pvc vloer voor een luxe uitstraling in ieder huis of bedrijfspand!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek