PVC met ondervloer

Prachtige PVC vloeren van hoge kwaliteit inclusief leggen. 

Top kwaliteit vloeren

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

PVC met ondervloer

Als u een PVC vloer gaat leggen, is het belangrijk om te weten of een speciale ondervloer nodig is. PVC vloeren met een kliksysteem worden bijna altijd op een ondervloer gelegd, maar voor zwevende PVC vloer systemen is dit niet altijd nodig. Op onze website leest u alles wat u moet weten over PVC met ondervloer. Daarnaast geven we ook handige tips over hoe u de PVC vloer kunt aanleggen. Heeft u liever dat onze vakkundige legservice de PVC vloer aanlegt? Dat kan natuurlijk ook! Wij helpen u graag verder met het leggen van uw PVC vloer.

 

Wel of geen ondervloer nodig?

Als u kiest voor een PVC vloer met een kliksysteem, is het aan te raden om een speciale ondervloer te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de PVC vloer steviger wordt en minder geluidsoverlast geeft. PVC vloeren met een kliksysteem zijn makkelijk te leggen, maar het is wel belangrijk om de ondervloer goed aan te leggen. Wij helpen u graag verder met het aanleggen van uw PVC vloer.

Voor een PVC vloer is niet altijd een speciale ondervloer nodig. Wel is een ondervloer altijd aan te raden omdat dit voor meer stevigheid en minder geluidsoverlast zorgt. PVC vloeren met een kliksysteem worden vrijwel altijd op een ondervloer gelegd, maar voor zwevende PVC vloer systemen is dit niet altijd nodig. Twijfelt u of u een ondervloer nodig heeft? Vraag ons om advies of laat de PVC vloer door onze professionals aanleggen. Zo weet u zeker dat uw PVC vloer op de juiste manier op de grond komt te liggen en dat die ook goed wordt aangelegd met de juiste materialen en benodigdheden.

PVC vloeren zijn stevige en duurzame vloersystemen die uw huis mooi kunnen afmaken. Laat ons helpen met het leggen van PVC in uw woning. Wij zorgen ervoor dat de PVC vloer perfect gelegd wordt, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben!

PVC met ondervloer

Hoe leg ik een PVC vloer?

Als u er toch liever zelf inspringt om de PVC vloer aan te leggen, geven we hier graag wat tips. Natuurlijk is het belangrijk dat u de juiste materialen aanschaft. Hieronder staan een aantal belangrijke tips:

– Zorg ervoor dat de PVC vloer op een stevige en egale ondergrond ligt. PVC vloeren zijn stevige vloersystemen, maar het is wel belangrijk om de PVC vloer op de juiste manier aan te leggen.
– Gebruik altijd een primer als u PVC gaat verlijmen. Dit zorgt ervoor dat de PVC vloer beter hecht en minder kans heeft om los te laten.
– Wanneer u gaat lijmen, zorg er dan voor dat u de juiste lijm gebruikt. PVC vloeren kunnen namelijk verschillend zijn en dus ook verschillende soorten lijm nodig hebben.
– Werk altijd netjes en schoon. PVC vloeren zijn stevige vloersystemen, maar het is wel belangrijk om de PVC vloer op de juiste manier aan te leggen. Als u werkt met lijm, zorg er dan altijd voor dat u netjes werkt en dat er geen lijm achterblijft.

Klinkt dit allemaal toch te lastig? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek