PVC marmerlook

Prachtige PVC vloeren van hoge kwaliteit inclusief leggen.

Top kwaliteit vloeren

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

PVC marmerlook

Je bent op zoek naar een nieuwe vloer in je huidige vertrek of je gaat binnenkort verhuizen. Er zijn veel keuzes die er te maken zijn, gezien het grote aanbod aan vloeren. Denk alleen al aan materiaal waaraan je deze vloeren kunt onderscheiden. De term pvc vloer heb je nu meerdere keren horen vallen en je bent benieuwd geworden wat dit nu inhoudt. Je hoort goede verhalen over vloerverwarming, goed bestand is tegen krassen en dat pvc ook waterbestendig blijkt te zijn. Daarnaast kun je kiezen voor een houten look, maar ook de marmer look is steeds populairder aan het worden. Echt marmer kan snel beschadigen, maar pvc met een marmer look is wel bestendig tegen een stootje. Mocht je gaan voor deze unieke, elegante look, dan is het tijd om te kiezen waar je je vloer wil plaatsen. Zo kan het in de badkamer, maar ook in andere kamers geeft een marmeren vloer een mooie uitstraling. In dit artikel zul je alles te weten komen over pvc vloeren en dan in het specifiek degenen met een marmerlook.

 

Waarom PVC marmerlook?

Kies jij voor gemak? Dan moet je kiezen voor een pvc vloer. Ze zijn namelijk erg makkelijk schoon te maken! Dit maakt ze ook erg hygiënisch. Zeker de pvc vloeren met marmerlook zijn erg eenvoudig te reinigen. Daarnaast is de pvc vloer bestendig tegen grote belasting. Dat komt niet alleen vanwege de dikte, welke je in cm of mm kan uitdrukken, maar ook vanwege de kwaliteit van het materiaal en de toplaag. Deze vloer zal dus niet zomaar kapot gaan, en een kras bijvoorbeeld is ook niet iets om je zorgen over te maken. Met name voor het geval dat je kinderen hebt kan het fijn zijn, gezien de vloer niet kan barsten of scheuren in kunnen ontstaan. Deze vloeren zijn dus zeker een duurzame keus. Daarnaast staat de pvc vloer bekend om zijn lage warmteweerstand, wat betekent dat de kamer snel zal opwarmen in het geval van vloerverwarming, in tegenstelling tot laminaat. Dit zal je uiteindelijk ook nog eens wat kosten besparen en de totale prijs van je energierekening zal dalen. Daarnaast zorgen de mooie tegel voor een erg elegante look.

kosten pvc vloer inclusief egaliseren en leggen

PVC marmeren vloer voor iedere interieur

Deze vloeren komen, naast de marmerlook, nog in vele andere varianten. Het maakt dus niet uit wat voor sfeer er in jouw huis hangt, met een pvc vloer kun je echt alle kanten op gaan. Mocht je het fijn vinden om rust in huis te hebben? Ook dan is het goed om na te denken over pvc vloeren. Het zorgt er namelijk voor dat geluiden worden gedempt, waardoor je hier geen last van zult hebben. Daarnaast geeft het aan welke ruimte dan ook een warm en knus gevoel, en dat is niet alleen vanwege de vloerverwarming zo.

 

Kies nu voor je eigen pvc marmerlook vloer

Mocht je geïnteresseerd zijn geworden en de vloer met marmerlook graag in het echt zien? Kom dan langs om de vloeren te bekijken. Samen kan er gekeken worden welke afmeting het beste werkt voor jou. Daarnaast is er een groot assortiment om uit te kiezen, bestaande uit verschillende topmerken. Dus twijfel niet langer en neem contact op voor goede service en snelle levering van artikelen. Tevens krijg je hulp bij het leggen, wat altijd prettig is. Met persoonlijk advies kun jij met een gerust hart artikelen in de winkelwagen leggen.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek