PVC tegels

Prachtige PVC vloeren van hoge kwaliteit inclusief leggen.

Top kwaliteit vloeren

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

kosten pvc vloer inclusief egaliseren en leggen

Wanneer je op zoek bent naar een goede plak pvc vloer, dan ben je bij Afium aan het goede adres. Met een breed assortiment, kun je altijd een vloer vinden die jij wel ziet zitten. Daarom is het een goed idee om eens op de website te kijken en zo te zien wat wel bij jou en je woning past.

 

Types plak PVC

Wanneer je pvc vloer gekozen hebt, dan ontdek je dat er binnen de pvc vloeren ook nog veel keuzes te maken zijn. Er zijn veel soorten vloeren, maar bij pvc kun je kiezen voor plak pvc vloeren of voor een klik pvc vloer, waarbij je zelf de vloerdelen aan elkaar kunt klikken om er zo een geheel van te maken in plaats an de plak pvc vloeren die vaak geplakt moeten worden, behalve bij een zelfklevende variant.

 

Voordelen van plak PVC

Misschien ben je nog niet overtuigd van de voordelen van pvc vloeren, maar het is een hele mooie vloer die vaak een voelbare houtstructuur heeft, maar veel voordelen biedt. Het is een schitterende vloer die gebruikt kan worden in vochtige ruimtes, deze trekt namelijk niet krom zoals een laminaat vloer nog wel eens kan doen. Ook is een pvc vloer goed te combineren met vloerverwarming en geeft het een natuurlijke uitstraling

 

Uitstraling

Een pvc vloer past perfect in ieder huis en geeft overal een warme uitstraling. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden rondom dit product. Denk daarbij aan de verschillende uitstralingen van de planken. Zoals de houtlook of de betonlook die je huis een compleet andere look kunnen geven. Beton geeft je huis een strakke en moderne uitstraling en beton kan voor de industriële look geven. De houten vloer geeft gezelligheid en warmte, de pvc vloer heeft de look van een houten vloer, maar daarnaast veel meer voordelen.

kosten pvc vloer inclusief egaliseren en leggen

Visgraat plak PVC

Veel mensen zijn bang dat ze altijd maar een ‘standaard’ vloer krijgen met rechte pvc stroken, maar zij zijn op zoek naar een ander patroon. Zo kun je ook kiezen voor een vloer met v groeven, oftewel een visgraat vloer. Deze visgraat pvc kun je ook zelf plakken en ben je geen ondervloer voor nodig, behalve wanneer je voor click pvc kiest. De visgraat plak pvc biedt alle zelfde voordelen als de reguliere pvc vloer, maar heeft een andere stijl en de pvc stroken worden in een ander patroon gelegd.

 

De vergelijking

Wanneer je pvc vergelijkt met echt hout of met een tegel, dan kom je erachter dat deze goede pvc vloeren ook nog eens kras bestendig zijn, zodat deze lang mooi blijven en de toplaag of de slijtlaag de plak pvc vloer goed beschermd. Ook ten opzichte van vinyl vloeren is de pvc van een betere kwaliteit dan de vinyl vloeren of een laminaat vloer. Plak pvc vloeren kunnen dus veel voordelen bieden en laat je hier vooral eens meer over vertellen om zo volledig overtuigd te worden van de kracht van de mooie plak pvc die er te bieden is.

 

Geëgaliseerde ondergrond

Mensen kunnen soms onderschatten hoe belangrijk het is voor pvc om een geschikte ondergrond te hebben. Click pvc heeft natuurlijk een ondervloer nodig, maar voor plak pvc is dit overbodig. Het is belangrijk dat de vloer erg goed vlak is die onder de plak pvc vloer ligt, omdat de vloer anders op termijn minder mooi wordt en dat is zonde wanneer dit voorkomen kan worden. Plak pvc vloeren zijn mooi en door deze ondergrond ook vaak wat goedkoper. Het egaliseren van de vloer is daarmee een goede investering om daarna van de vele voordelen te kunnen genieten van zo’n mooie vloer.

 

Plak PVC is voor iedereen

Kortom, pvc vloeren hebben erg veel voordelen te bieden die het een steeds beter idee maken om voor zo’n mooie vloer te gaan. En dan is het tijd om de overweging te maken tussen plak pvc en klik pvc. En dat er veel varianten plak pvc te krijgen zijn die je de betonlook kunnen kunnen geven of toch de visgraat in de kamer kunnen maken.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek