Kosten pvc vloer inclusief egaliseren en leggen

Prachtige PVC vloeren van hoge kwaliteit inclusief leggen.

Top kwaliteit vloeren

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

kosten pvc vloer inclusief egaliseren en leggen

Wilt u een PVC vloer laten leggen? Dan zijn er een aantal kosten die komen kijken bij deze klus. Zo is het vaak noodzakelijk om de vloer eerst te egaliseren, voordat deze gelegd kan worden. Ook moet u rekening houden met de kosten van het materiaal en de arbeidskosten. Op onze website vertellen we u alles over de kosten pvc vloer inclusief egaliseren en leggen en natuurlijk meer over het materiaal zelf! Als u op zoek bent naar een bedrijf die u kan helpen bij het leggen van een PVC vloer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan als u de kosten voor u wilt weten.

 

Hoe gaat PVC vloer inclusief egaliseren en leggen in zijn werk?

Eerst wordt er gekeken naar de ondergrond, of deze geschikt is voor een kunststof vloer. Is dit het geval? Dan wordt er een laagje cement primer aangebracht over de complete ondergrond. Dit zorgt ervoor dat eventuele oneffenheden in de ondergrond weggewerkt kunnen worden en dat de kunststofvloer straks beter blijft liggen. Nadat het cement primer is aangebracht, kan de kunststof vloer gelegd worden.

Kunststof vloeren, zoals PVC, kunnen in verschillende diktes geleverd worden. De meeste kunststof vloeren zijn ongeveer twee millimeter dik, maar er zijn ook kunststof vloeren die drie of vier millimeter dik zijn. Het voordeel van een dunne kunststof vloer is dat deze makkelijker te verwerken is en daardoor minder kosten maakt. Egalisatie is vaak niet nodig bij een dunne kunststof vloer.

Als u kosten wilt besparen op de vloer, kunt u kiezen voor een dunnere kunststof vloer of kunt u kiezen voor een ander soort materiaal. Er zijn namelijk ook houten vloeren en laminaatvloeren die inclusief egalisatie en leggen geleverd kunnen worden. Echter heeft PVC vaak wel meer voordelen dan andere vloeren.

kosten pvc vloer inclusief egaliseren en leggen

Welke voordelen heeft PVC?

PVC is krasbestendig en vlekbestendig. Daarnaast is PVC ook makkelijk schoon te houden. Dit komt doordat er geen voegen of naden in de vloer zitten die vuil kunnen verzamelen. Ook heeft PVC een goede geluidsisolatie, wat fijn kan zijn als u bijvoorbeeld in een appartement woont of als u last heeft van voetstappen van uw buren.
Al met al zijn er dus genoeg redenen waarom u moet kiezen voor PVC. Wilt u meer weten over kosten pvc vloer inclusief egaliseren en leggen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek