Klik PVC

Prachtige PVC vloeren van hoge kwaliteit inclusief leggen.

Top kwaliteit vloeren

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Klik PVC

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer die makkelijk te leggen is, lange tijd mee gaat en een warme uitstraling heeft? Dan is een klik PVC vloer dé oplossing voor u. Douwes Dekker biedt een ontzettend ruim assortiment aan PVC vloeren, zodat u zeker bent van een vloer die aansluit bij uw wensen en stijl.

 

Alle voordelen van een klik PVC vloer

Er zijn vele voordelen aan het kiezen van een click PVC vloer. Ten eerste is het leggen van click PVC vloeren een fluitje van een cent dankzij het handige kliksysteem. Dit betekent dat u geen lijm hoeft te gebruiken en de vloer dus gemakkelijk kunt verwijderen als u besluit om deze te vervangen. Bovendien zijn klik PVC vloeren goed bestand tegen vocht en kan deze dus ook perfect in vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken gelegd worden.

Daarnaast is een klik PVC vloer ook slijtvast en duurzaam, wat betekent dat u jarenlang kunt genieten van uw mooie nieuwe PVC vloer zonder dat deze snel beschadigd raakt. Bovendien is een PVC vloer ook gemakkelijk te onderhouden, wat betekent dat u weinig tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken en onderhouden van de vloer.

 

Verschillende typen klik PVC vloeren

Wilt u een vloer met een bijzonder design? Dan is een PVC visgraat vloer, met visgraat patroon een goede optie. Dit type vloer geeft een ruimte een chique en stijlvolle uitstraling en is tegelijkertijd ook nog eens slijtvast en gemakkelijk te onderhouden. Een visgraat PVC vloer in combinatie met vloerverwarming zorgt er ook nog eens voor dat u ook tijdens de koude wintermaanden heerlijk warm kunt lopen. En dat op een schitterende vloer!

kosten pvc vloer inclusief egaliseren en leggen

Klik PVC vloer met betonlook

Wilt u graag een klik PVC vloer met een industriële look? Kies dan voor een klik PVC vloer met een betonnen look. Dit type vloer geeft een ruimte een stoere en moderne uitstraling en is tegelijkertijd ook nog eens slijtvast en gemakkelijk te onderhouden.

 

Klik PVC vloer met houtlook

Misschien bent u wel op zoek naar een vloer met een warme houten uitstraling, maar wilt u niet de nadelen van een echte houten vloer, zoals krassen en verkleuring, ervaren. In dat geval is een klik PVC vloer in houtlook de ideale oplossing. Dit type vloer heeft de uitstraling van een houten vloer, maar is tegelijkertijd slijtvast en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien kan deze vloer ook gecombineerd worden met vloerverwarming, wat betekent dat u kunt genieten van een warme en comfortabele vloer tijdens de koude wintermaanden.

 

Plak PVC Vloeren: Een alternatief voor klik PVC vloeren

Naast klik PVC vloeren, hebben we ook ook een ruime collectie aan plak PVC vloeren. Dit type vloer wordt gelegd met lijm, wat betekent dat de vloer stevig en duurzaam is. Een plak PVC vloer is echter wel iets minder gemakkelijk te verwijderen dan een klik PVC vloer. Als u op zoek bent naar een vloer die makkelijk te verwijderen is, dan adviseren we eerder een klik PVC vloer.

 

Ons ruime assortiment aan klik PVC vloeren van Douwes Dekkers

Wij hebben een ruim assortiment aan klik PVC vloeren, zodat u zeker bent van een vloer die aansluit bij uw wensen en stijl. Onze klik PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dessins en patronen, zodat u zeker bent van een vloer die perfect past bij uw interieur

Daarnaast bieden we niet alleen een ruime collectie aan klik PVC vloeren, maar ook de laagste prijsgarantie op al onze producten. Dit betekent dat u bij ons altijd de scherpste prijs betaalt voor uw nieuwe vloer.

Persoonlijk advies in onze showroom

Bent u dus op zoek naar uw droomvloer die tegen een stootje kan? Kom dan zeker eens kijken in onze showroom. Wij zorgen voor extra gemak doordat we gratis levering bieden.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek