Hongaarse punt PVC

Prachtige PVC vloeren van hoge kwaliteit inclusief leggen.

Top kwaliteit vloeren

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Hongaarse punt PVC

Wat is de Hongaarse punt pvc? Je zult misschien denken dat het misschien om een buurthuis gaat in Amsterdam waar mensen met de Hongaarse nationaliteit bij elkaar komen. Maar dat is het niet, het gaat om een pvc vloer dat een authentieke sfeer heeft omdat het een Hongaarse punt patroon heeft. Het is een visgraat vloer waarbij de planken schuin gelegd worden. In deze blog gaan we waarom het een authentieke uitstraling heeft en waarom het een groot voordeel heeft om een Hongaarse punt vloer te hebben.

 

De ‘Hongaarse punt pvc vloer’

Wat maakt de Hongaarse punt beter dan traditionele vloeren? Natuurlijk kunnen traditionele vloeren ook een luxe uitstraling hebben, maar wat het een geschikte vloer maakt is dat het zeer duurzaam is. Op het moment dat je een ander type vloer hebt dan is het vaak gevoelig voor vochtige ruimtes of stoelen die schuiven. In tegenstelling tot deze vloeren (en wat het bijzonder maakt) is dat de Hongaarse punt de kwaliteit heeft om met eventuele slechte omstandigheden om te gaan. Dit betekent dat je bij de aanschaf van de nieuwe vloer je niet hoeft te panikeren als er een keer iets op de grond valt. Het is dus een goede keuze om te maken omdat de juiste uitstraling heeft en toch duurzaam is. Dit is niet de vloer die je na 3 jaar alweer moet vervangen omdat de ondervloer te maken heeft met schimmels of dergelijke.

 

Hongaarse punt pvc vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud

Normaal gesproken moet je bij nieuwe vloeren heel erg opletten welk schoonmaakmiddel of schoonmaaktools je gebruikt. De schoonmaak methode en de vloer kunnen misschien niet op elkaar aansluiten waardoor je planken wel eens kunt beschadigen. De lijm kan loslaten of je moet na een tijdje de vloer egaliseren. En daarbij kan het traditionele hout snel in problemen komen als je niet goed oplet.

kosten pvc vloer inclusief egaliseren en leggen

In tegenstelling tot andere soorten pvc en vloeren kun je hongaarse punt gewoon schoonmaken met water. Het kan namelijk heel goed tegen een vochtige omgeving. Naast de prachtige verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen zijn er veel aanbieders die de laagste prijsgarantie toepassen waardoor het financieel ook interessant wordt om de nieuwe hongaarse punt te leggen. En zoals iedereen weet: PVC is natuurlijk veel goedkoper dan ander materiaal dat vaak in heel dure vloeren gebruikt wordt.

 

Maak gebruik van onze legservice voor de Hongaarse punt

Het leggen van vloeren is vaak ingewikkeld, maar de hongaarse vloeren zijn makkelijk te leggen. Dat komt doordat het materiaal licht is en de hoeken makkelijk in de ruimte te leggen zijn. Om er toch voor te zorgen dat je je nieuwe vloer op de verkeerde manier legt, is het belangrijk gebruik te maken van de expertise van het bedrijf waar je hongaarse punt pvc vloer koopt. Ondanks het feit dat het misschien makkelijk te leggen is, kun je bij eventuele veranderingen of problemen een beroep doen op het specialisme van de desbetreffende professional.

Al met al is de Hongaarse punt pvc een prachtige vloer die gemakkelijk te leggen is, fijn is om te onderhouden en een perfecte uitstraling heeft!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek